Майката на боксьора Благой Найденов е обявила война на бъдещата си снаха - фолкпевицата Деси Слава, разкриха от обкръжението им.

Семейството на Малката Кобра, както е известен мачото, скочиха срещу връзката му с блондинката, тъй като тя му пречела да си развива кариерата, пише "Телеграф".

Припомняме ви, че преди година Благой бе сочен за един от бъдещите таланти в болка и дори сравняваха таланта му с този на шампиона Кубрат Пулев-Кобрата. Откакто обаче любовната му афера с Деси Слава се задълбочи, Найденов все повече се отдалечава от представите за звездно бъдеще, притеснено разкриват негови приятели.

Благой придружава любимата си на клубни участия, а нощният живот сериозно се отразявал на тренировките на младежа. "Няма как да се седи до 5 по кръчмите и на сутринта да си адекватен за тренировка. Пропиля си бъдещето това момче заради една фуста", гневи се семейството на Найденов.

По-наблюдателните отбелязват, че бившият й приятел Светлозар Савов, който е ММА боец, също имаше сериозен спад в кариерата си по време на любовната си връзка с пайнерката. Сега, когато двамата са разделени, Зарко бележи успехи и се развива на световно ниво, пише БЛИЦ.

Снимка: Facebook