Палавата майка на фолкаджийката Деси Слава - Женя Гайдарова, забърса младо лъвче, научи „Всеки ден". Въпреки че минава 55 години, наточената мадама още била жадна за живот и въобще не се притеснявала от връзката си с мъж, който е далеч по-млад от дъщеря й. Клюката мълви, че въпросният жребец още нямал 30 години, докато Деси е на 37.

Преди близо година баба Женя се запознала с младия левент, който набързо й завъртял главата. Историята разказва, че любовта им пламнала в Свиленград, където майката на Деси въртяла заведение. Любимият й бил бедно момче, което си изкарвало прехраната като доставчик на храна. Като разбрал чия майка е новата му ухажорка, левентът решил, че е ударил джакпота. „Трябва да съм луд, за да изпусна Женя. Сега е моментът да си оправя живота", споделил той пред близките си.

Фолкаджийката Деси Слава с радост приела новата връзка на родителката си и както очаквало момчето, веднага се втурнала да помага на влюбените да си изградят светло бъдеще. Близки до певицата разказват, че русокоската пуснала връзките си в чужбина в действие и преди няколко месеца успешно помогнала на мама и новия си „тате" да се пренесат в Лондон. Там им намерила работа при свой близък приятел - сърбин, в елитен хотел.



„Мама е толкова щастлива! След всичко, което преживя, заслужава най-после красива любов", наивно се вълнувала Деси. Както „Всеки ден" писа, баба Женя изкара трудно навлизането си в третата възраст. Преди няколко години жадната за емоция и любов Гайдарова беше пуснала свои провокативни снимки в сайт за запознанства, където отново зарибяваше млади момчета.



След като дъщеря й разбра какви ги върши, потъна вдън земя от срам и я принудила да изтрие всичко и да спре да я излага. Явно обаче инстинктът да се търси свежо месо се предава от поколение в поколение, тъй като Деси също нашумя около аферите си с млади гаджета. В момента изпълнителката на „Мъжете всичко искат" си ляга с 19-годишния боксьор Благой Найденов, който е съвсем малко по-голям от сина й Майки. Голямата любов на Деси пък - Светлозар Савов - Зарко, за когото певицата буквално орева света, също е по-млад от нея, но „само" с 10 години.

„Има нещо извратено в тия двете. Може ли да се хванат с мъже с по 20 години по-малки от тях? Лудост е! Някакъв комплекс за малоценност сигурно са развили", шушукат в светските среди.

Източник: Всеки ден, Сн. Фейсбук