С два ранни, но големи подаръка – така актрисата Мария Бакалова посрещна 25-ия си рожден ден днес. В навечерието на празника си звездата от „Борат 2“ разбра, че филмът с нейно участие „Жените наистина плачат“ попада в селекцията на „Особен поглед“ на най-престижния кинофестивал – този в Кан. Няколко часа по-рано пък тя успя да се включи чрез видеовръзка на официалната премиера на „Като за последно“ у нас.

„24-ата ми година беше наистина интересна, изумителна, поучителна и красива и ми оставя много паметни моменти. В един ден се озовах в Белия дом, например... И продължава да ме изненадва и в последните си часове. Нямам търпение да те почувствам, моя 25-а годишнина. Моля те, карай ме да се смея“, написа Бакалова в социалните мрежи по повод рождения си ден. Първата българска актриса с номинация за „Оскар“ потвърди, че ще присъства в Кан за представянето на „Жените наистина плачат“. Бакалова изпълнява една от главните роли в заглавието, чийто сюжет представя проблема за половата дискриминация. Режисьори на заглавието са успешното дуо Мина Милева и Весела Казакова.

"Прекрасно, мое дете, честит рожден ден.Това е един малък юбилей- 25 години и това е прекрасно! Бъди ми жива и здрава, много обичана, много щастлива и в любовта и в живота, нека успехите ти, продължават да се множат, мечтай все по- дръзко, продължавай да работиш всеотдайно и трудът ти , талантът ти ще бъдат оценени! За твоите 25 години ти постигна толкова много, дори не беше го мечтала. Задръж си нивото и продължавай, всички номинаци, в най близко време да бъдат и награди, а за мен, Ти , скъпо мое дете , ти си моята награда, който живота ми подари с твоето раждане.

Щастлива съм че те имам, Ти си ми смисъла в живота, толкова мъничка, толкова умна, талантлива, красива и успешна, сама, на другия край на света, но стабилна и устремена, дерзай, искай и постигай, ти показа че можеш, дано все повече добри хора да срещаш по пътя си, много любов, късмета да е винаги с теб, много нови, големи, пак запомнящи се роли и много нови награди и успехи !

Бъди здрава, щастлива и успешна ! Весел празник, мило дете,много, много , много те обичам!", написа пък в социалните мрежи майката на звездата Румяна Бакалова.