Красивата синоптичка на бТВ Натали Трифонова си има млад пастрок, който почти е неин набор. Майка й Ванина си е хванала младо гадже, с когото от няколко месеца са неразделни. Според запознати, господинът е с над 15 години по-млад от нея и е чужденец. Въпреки разликата в годините, започват връзка. Цялото й семейство, както и приятелите приемат младока и дори се шегуват, че двамата трябва да вдигнат сватба.

Доказателство за сериозните им отношения е фактът, че Ванина го взе със себе си на церемонията "Футболист на годината", на която Натали беше водеща. Впоследствие влюбените заминаха на почивка на Боровец. Самата синоптичка нямала нищо против новия си пастрок, макар двамата да са почти на една и съща възраст.

Синоптичката се радвала, че майка й е открила любовта. Не е тайна, че Ванина се жени много млада за бащата на Натали, а на 22 вече е майка. Семейните отношения обаче буксуват и родителите се разделят когато Натали е малка. Татко й заминава за чужбина, заради това до ден днешен тя не е близка с него. Виждат се рядко и се чуват само от време на време.

Трифонова осъзнава, че през всички тези години Ванина е била самоотвержена майка, която е правела всичко по силите си, за да се чувства тя добре. Затова сега синоптичката се радва, че майка й е намерила щастието, дори и с по-млад мъж. Но докато 50-годишната Ванина е на крилете на любовта, щерката май се е разделила с дългогодишния си приятел Доан Хасан.

От доста време блондинката не е качвала нито една снимка с гаджето си, което е странно, предвид факта, че те нон стоп се показваха заедно, пише Галерия.