Скандалите с невръстната Сузанита не секват.

Шокиращо интервю с майката на 14-годишната чалга певица - Шенай, публикувано в столичен седмичник, разкрива причината за поведението на лолитката.

Очевидно Сузанита е поощрявана от родителката си да се държи разюздено, става ясно от думите на майката. В интервюто мама

Шенай разкрива, че 14-годишната й щерка без свян пуши, при това без да се притеснява. Тя пали цигара в дома им пред благосклонните погледи на родителите си.

"Не пуши много, по няколко цигари на ден. Сега това й е интересно, но смятам, че тя ще се насити и сама ще ги спре, когато реши - Сузи има много силен характер", отсича майката. Думите й са наистина втрещяващи и са сериозен сигнал към служителите на социалните служби да проверят обстановката, в която расте ученичката.

Едва ли това е най-нормалното поведение за един родител на малолетно момиче - да няма нищо против детето му да пуши цигари пред него. Още по-скандално обаче звучи признанието на майката, че е поощрила дъщеря си да пробва наркотици, пише Уикенд. Съпругата на Орхан Мурад не уточнява кога е станало това, но явно е било скоро

. В интервюто тя не пояснява какъв точно наркотик е приела 14-годишната Сузанита.

"Исках сама да се убеди, че наркотиците са нещо ужасно и не бива да ги ползва. Затова й предложих да вземе, за да пробва. Тя взе дрога и се чувстваше ужасно - два дни повръщаше и й се виеше свят. Сега е категорична, че никога повече, за нищо на света не би взела наркотици", разказва майката.