Затегнете коланите, защото е време за лудото пътешествием, наречено родителство!

След като фуриите от сайта „Майко мила!” атакуваха писателските среди, e време да се насладите на книгата, приютила 41 ужасно смешни, вълнуващи и поучителни истории, от които ще разберете, че не е толкова страшно!

Раждането за една жена е един болезнен и ключов момент и ако тя успее да го види от смешната страна, то тогава се стига до страхотни и абсурдни приключения . А пътят на отглеждането на дете е дълъг и уморителен процес, но не непременно страховит. Клети майки, родили и неродили, татковци, баби, дядовци, , не се тревожете. Красимира Хаджииванова, Елисавета Белобрадова както и още няколко смели майки и татковци ви гарантират, че всичко ще е наред!

ДА ОЦЕЛЕЕШ КАТО РОДИТЕЛ от създателките на сайта Майко Мила! е книгата, с която ще се откриете, ще ви олекне или просто ще се заливате от смях! Дори в най-трудните моменти. Или най-вече тогава. Защото тези две „малко хахави, но добронамерени жени”, както самите те се описват, правят това, от което бъдещите майки имат най-много нужда – споделят личен опит. За ревящото бебе и други демони, за раждането като одисея, страшно ли е кърменето, няколко неща за секса, за мъките на готвенето, за играта на вируси – с тази книга мисия „родителство” става възможна.

ДА ОЦЕЛЕЕШ КАТО РОДИТЕЛ вече е в книжарниците, а представянето ѝ ще се състои на 23 февруари, от 18.30 часа, във Vivacom Art Hall. Чакаме ви! Елате да се посмеем, да поговорим колко е яко да си родител и да пийнем вино – защото смехът и виното са едни от най-ефикасните начини да оцелеем като родители.

А тъй като първи март наближава и традицията повелява да бъдем румени и засмени, ви препоръчваме да не бързате с покупките, а да изчакате срещата ни на 23-и февруари, когато ще ви зарадваме със специалните мартенички, изготвени от майки на деца с увреждания, станали част от сайта olemale.bg – социалната страна на Maйко Мила!, за която Елисавета и Красимира ще ви разкажат на 23-и февруари! Със закупените Пижо и Пенда ще подпомогнете борбения дух на жените, които се опитват да се справят с живота и да издържат себе си, децата си и семейството като цяло.

Елисавета Белобрадова е от София. Завършила е право в СУ. Години наред е била предприемач. В момента работи като копирайтър в агенция Нобел Графикс. Обича да пише - има публикувани материали в Дневник, Егоист, Актуално, Go Guide. Майка на три деца и партньор на Красимира във великото начинание „Майко Мила”.

Красимира Хаджииванова е от София, завършила е организационна психология в СУ. От 16 години работи в сферата на онлайн медиите, била е редактор в Dnevnik.bg и главен редактор на Dnes.bg. Блогър е от 2006 година, нейни текстове са публикувани в различни всекидневници, сайтове и списания. Майка на едно дете и два котарака, и партньор на Елисавета в „Майко Мила”.