Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс планират да подновят брачните си обети на 25 септември, когато и двамата имат рожден ден.

След 14 години заедно двамата се разделиха за кратко през август миналата година. Сега те планират да подновят сватбените си обети на общия им рожден ден 25 септември.

"Майкъл и Катрин преминаха през много неща заедно през последните няколко месеца. Искат да подновят сватбените си обети и мислят да го направят на общия им рожден ден 25 септември", издава източник на британското списание "Грация".

Звездната двойка дори прибягна към терапия за двойки, за да спаси брака си. Двамата са разработили серия от методи, за да запазят пламъка помежду си.

"Помощта от специалист бе много полезна за тях. Катрин и Майкъл трябва да изразяват чувствата си по най-различни начини, дори имат дневници. Споделят какво са писали в дневниците си, само ако се случи нещо лошо. Това е техният начин за зов за помощ. Всяка година ще прекарват по един месец без другия. Така ще си отпочинат и ще преосмислят положителните страни на връзката им", допълва източникът, пише БГНЕС.