Майкъл Дъглас и бившата му съпруга Диандра Лъкър обявиха луксозното си имение за продажба на цена от 40 милиона паунда, съобщава Контактмюзик.

Двойката, която беше женена от 1977 до 2000 г., споделя имението във Валдемоса, на западното крайбрежие на Майорка, през годината, като актьорът разполага с него от януари до юни, а Диандра – през останалата част от годината.

Имотът от 247 акра разполага с басейн, 11 спални и достъп до Средиземно море. Компанията за недвижими имоти, която продава имението, съобщава, че съпругата на Дъглас Катрин Зита-Джоунс отседнала именно там при раздялата със съпруга си. През август 2013 г. двойката обяви, че се разделя, но след това отново се събра.

По-рано тази година Диандра опроверга слуховете, че Катрин иска да купи нейния дял от луксозния имот, като заяви, че тя не е отравяла предложение за дела й от къщата. Имението, което е известно като S`Estaca, е било посещавано в миналото от звезди като Том Круз, Никол Кидман и Джак Никълсън, съобщава в. "Таймс", пише БГНЕС.