Диагнозата рак на Майкъл Дъглас постави спирачки на живота му, пише "Дейли мейл".

Сега обаче актьорът наваксва изгубеното време и заедно със съпругата си Катрин Зита-Джоунс и децата им прекараха един вълшебен ден в Магическия свят на Хари Потър в Орландо.

Усмивки грееха по лицата на всички членове на семейството, докато се возеха на влакчето на ужасите „Полетът на хипогрифа“.

Облечен във всекидневна бяла риза, Дъглас (66) се присъедини към забавлението и цялото семейство профуча край замъка Хогуортс.

Семейството също така опита маслена бира и обиколи замъка, докато Дилън (10) и Карис (7) си избраха шалчета на дома Грифиндор в чест на любимия си литературен герой.



*Отново усмихнати: Майкъл Дъглас сияе, докато се вози със семейството си на влакчето на ужасите в парка на Хари Потър в Universal Orlando Resort във Флорида. Той и синът му Дилън седят отпред, докато съпругата Катрин и дъщеря му Карис са в задния вагон

Годината беше трудна за печелилият два пъти Оскар актьор, на който бе поставена диагнозата рак на гърлото четвърта степен.

„Новината наистина те хвърля в нокаут“, признава Дъглас. „Човек никога не си мисли, че на него ще се случи. Но ще се преборя с това. Туморът намалява.“



*Друга обиколка на тематичен парк: Дъглас и семейството му позират с Мики Маус и Мини Маус в Света на Уолт Дисни в Lake Buena Vista, Флорида

След като първоначално загуби тревожно много тегло, напоследък Дъглас изглежда много по-здрав. Той сияеше от щастие, когато със семейството си посети Света на Дисни във Флорида



*По време на лечението: Дъглас в Ню Йорк миналия месец

Звездата от „Парите никога не спят“ и родената в Уелс Катрин (41), която сега живее в Ню Йорк, отпразнуваха 10-годишнината от сватбата си на 18 ноември.

Докато Майкъл прекара Деня на благодарността във Флорида, баща му, холивудската легенда Кърк Дъглас, помогна в раздаването на храна за бездомните на благотворителна вечеря в деня преди празника.

*Кърк Дъглас

Когато бе попитан за сина си, Дъглас-старши каза на репортерите: „Майкъл е много добре, говорих с него вчера. Сега е много по-силен, в празнично настроение е и говори как ще направи следващия си филм.