Актрисата Катрин Зита-Джоунс сподели кадър и мило послание към съпруга си Майкъл Дъглас, с когото отбелязаха 15-ата годишнина от брака си.

„Честита годишнина, скъпи Майкъл! Обожавам живота ни заедно. За следващите 15 години“, беше посланието на 46-годишната брюнетка към 71-годишния й съпруг.

На публикуваната снимка ясно си личи, че любовта между актьорите е все така силна. Майкъл е прегърнал Катрин и нежно я целува по челото, пишат от elle.bg. Тя от своя страна е обърнала лицето си към обектива и е с широка усмивка.

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас се срещнаха на снимачната площадка през 1998 г. и моментално се влюбиха един в друг. Двойката се венча през 2000 г. и днес се радва на две деца.

Въпреки че могат да се похвалят с дълъг брак, връзката им преживя и не малко препятствия. През 2010 г Майкъл беше диагностициран с рак на гърлото, но го пребори. През 2013 г говорителят на двойката обяви, че те са решили да се разделят за кратко. Катрин влезе в клиника заради проблемите в личния й живот.