Когато говорим за изненади в модата, много малко хора могат да се мерят с Марк Джейкъбс. Дизайнерът винаги успява да зарадва феновете и гостите на дефилето си с някоя и друга звезда, която не е официално представена като част от шоуто му.

Тази година дизайнерът реши да закрие участието си в Седмицата на модата в Ню Йорк по невероятен начин. Той беше поканил Майли Сайръс, която приятно шокира всички присъстващи. Изпълнителката се присъедини към моделите Бела Хадид и Лия Кебеде, за да представят есеннта колекция на Джейкъбс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs) on

Много от модните фенове започнаха да подозират за колаборация между Майли и Марк, когато изпълнителката беше снимана как излиза от модната къща на дизайнера в Ню Йорк. И двамата обаче останаха безмълвни по въпроса и успяха да запазят участието на Сайръс в дефилето в тайна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Звездата беше облечена с черен сутиен и черни панталони и показа, че освен добра певица, е и прекрасен модел. Темата на дефилето беше "хаос и форма". Дизайнерът обяснява, че вдъхновението за дизайните му е дошло от "моите герои в миналото и настоящето".

Майли и Марк са работили и преди заедно. Изпълнителката беше част от пролетната му колекция през 2014 година. А миналата година, двамата създадоха специален суитчър, който беше в подрепа на хората с репродуктивни проблеми. Всички печалби от продажбите на дрехата отидоха за организацията Planned Parenthood.

За да видят модната походка на Майли, на първия ред бяха седнали Ники Минаж, Йоланда Хадид и Наоми Кембъл.

Източник: Tialoto.bg