Може да се каже, че Майли Сайръс спечели наградата за най-впечатляваща поява на Американските музикални награди миналата вечер, пише "Дейли мейл".

Звездата от „Хана Монтана“ пристигна на церемонията в ослепителна бяла рокля с гол гръб на Marchesa, допълнена от дълъг шлейф.

Тийнейджърката се усмихваше широко, докато позираше с обувките си Maralena на Christian Louboutin и бижу на Neil Lanе върху червения килим пред Nokia Theatre в центъра на Лос Анджелис.

Риана беше подбрала спираща дъха комбинация от червени къдрици, дълга прозираща дантелена рокля на Elie Saab Couture и обувки на Christian Louboutin.

Определено вечерта се превърна в модно събитие, а няколко звезди бяха облечени в къси рокли в смразяващите температури в Лос Анджелис.



*Грандиозна поява: Майли Сайръс пристигна на Американските музикални награди в прилепнала рокля с красив шлейф




*Помощ: Асистент помагаше на певицата с красивия ù шлейф



*Дамa в червено: Риана бе комбинирала спиращи дъха червени къдрици с дълга дантелена рокля с гол гръб на Eli Saab (Снимка(Л): Getty Images/ Guliver)

Фърги се появи в синьо-черна къса рокля на Falguni & Shane с мъниста и пера по ръкавите. Аврил Лавин, която носеше черно-бяла рокля на Dolce & Gabbana, бе заложила на розови кичури в косата си.

Фърги си призна, че изборът ù на рокля зависи от облеклото на колегите ù от Black Eyed Peas: „Трябваше да избирам между тази и една дълга рокля с шлейф и реших, че тази ще е по-добрият избор.”

Пинк беше прикрила позакръгленото си коремче в семпла дълга черна рокля, а пък Кейти Пери изглеждаше женствено в розова рокля с мъниста на Badgley Mischka. „Много съм женствена.”, каза тя на репортерите. „Красива в розово и умираща от студ!”



*Къси и сладки: Изпълнителката от Black Eyed Peas Фърги и Аврил Лавин показаха стройни фигури в къси рокли без презрамки, като роклята на Аврил беше черно-бяла с геометрични фигури от Dolce & Gabbana, а в косата си имаше червени кичури (Снимка(Л): Getty Images/ Guliver)



*Певицата Пинк носи семпла дълга до земята черна рокля, докато Кейти Пери изглеждаше изключително женствена в розова рокля от мъниста (Снимки: Getty Images/ Guliver)

Кели Озбърн показа слабата си фигура в дантелена рокля на Calvin Klein и черни високи обувки без пръсти. „Не мога да повярвам, че ми я изпратиха и че ми е по мярка”, каза тя за роклята си без презрамки.

Тейлър Суифт изглеждаше почти неузнаваема в покритата си с изкуствени диаманти рокля и сандали с каишки. Типично къдравата ù коса беше изправена и имаше къс бретон.



*Руси красавици: Тейлър Суифт изглеждаше зашеметяващо в рокля, покрита с изкуствени диаманти, сандали с каишки и изправена коса, докато Кели Озбърн облече стройната си фигура в Calvin Klein (Снимка(Л): Getty Images/ Guliver)

Но светлината на прожекторите почти бе отмъкната от 10-годишната Уилоу Смит, която носеше направен по поръчка гащеризон с жълта украса на едното рамо. Тя ги бе съчетала с черни кожени ръкавици и черни боти. По този начин момичето, което създаде сензация с хитовата си песен Whip My Hair, засенчи майка си, актрисата Джейда Пинкет Смит, и по-големия си брат, звездата от „Карате кид” Джейдън.



*Семейство: Уилоу Смит пристигна с майка си Джейда и по-големия си брат Джейдън в направен по поръчка жълто-сив гащеризон и черни боти

Лейди Гага не се появи на червения килим, но Американската поп звезда Кеша направи всичко по силите си, за да имитира скандалния стил на дивата и пристигна в черна рокля, очевидно направена от ленти на видеокасети. „Приличам малко на коледно дръвче”, сподели тя.

Наташа Бедингфилд заложи на по-традиционен стил, съответстващ на есенните температури, и дойде облечена в черно-бяла рокля , с черни чорапогащи и боти до глезените. Хайди Клум пък носеше прозрачна черна дантелена рокля.

Но не само дамите блестяха със стил.



*Прекрасни в дантели: Джулиан Хъф, Хайди Клум и Наташа Бедингфилд (Снимки(Л и Д): Getty Images/ Guliver)

Сред мъжките представители, които също излязоха на червения килим, бяха Ъшър, звездата от „Джърси Шор“ Майк Сорентино и Гавин Росдейл, който носеше косата си на кок. „Това е самурайската ми прическа”, пошегува се той.

Междувременно Майк Сорентино се възползва от възможността да рекламира новата си модна линия бижута, като носеше бляскава огърлица от собствената си колекция.



*Изправящо косите: Кеша носеше странна дълга рокля до петите, изработена от видеолента

Други стилни знаменитости бяха Джени Маккарти, която пристигна облечена в рокля на Stella McCartney, а косата й беше прибрана на кок.

„Избрах старомоден кок”, пошегува се тя, но си призна, че ù е студено. “Кожата ми е настръхнала, въпреки изкуствения тен”, призна тя.

Многоцветната къса рокля на рапърката Ники Минадж беше ясен намек за корените ù от Тринидад. „Почувствах, че искам да символизирам карнавал”, и след това добави: “Просто се чувствам празнично.”

Но Шерил Кроу избра нещо по-класическо и пристигна в дълга рокля с пъстър десен.



*Шарени: Шерил Кроу пристигна в дълга рокля в черно и винено, Ники Минадж изглеждаше „празнично” с пъстрата си рокля, докато Джени Маккарти носеше къса синя рокля (Снимки(Л и Д): Getty Images/ Guliver)


*Елегантни: Гавин Росдейл е облечен в сако, дънки и тениска. Майк Сорентино носи огърлица от собствената си колекция, а Ъшър изглежда супер в черно кожено яке и дънки (Снимка(Ц): Getty Images/ Guliver)