Майли Сайръс проговори за раздялата си с Лиъм Хемсуърт в откровено интервю за края на годината.

Тя заяви, че й е нужно време да свикне с факта, че е необвързана. Журналистката Барбара Уолтърс е известна със способността си да измъква и най-интимните подробности от интервюираните. И именно затова не беше никаква изненада, че разговаряйки с Майли Сайръс, бързо стигна до въпроса за Лиъм Хемсуърт и най-обсъжданата раздяла през годината. Майли е една от 10-те най-обаятелни личности на Уолтърс за 2013 и интервюто й с нея разкрива част от нея, която почти не познаваме, а и трудно бихме могли да опознаем заради изявите й, с който цели да шoкира публиката и склонността й да минава през всичко.

*Майли с Барбара

Новата искрена и уязвима Майли разказа за годежа си с по-младия брат Хемсуърт. "Бях толкова уплашена, че мога да остана сама завинаги, мисля си, че победата над този страх е най-голямото ми постижение през цялата година", каза скандалната певица.

Двамата се запознават на снимките на филма "Последната песен" през 2009 година и обявиха годежа си две години по-късно. Новината за раздялата им дойде през септември, когато Сайръс беше разкритикувана за шокиращото й представяне на церемонията по раздаването на Видео музикалните награди на MTV.

"Не искам никога повече да изпитвам нуждата от някой, така сякаш, когато си без него, не можеш да бъдеш себе си", обяснява поп звездата пред "Ю Ес Уийкли".

Колкото до самия годеж, изпълнителката на Wrecking ball, казва, че не съжалява за нищо. "Не съм много сигурна, че разбирам напълно значението на това да си на 19, а се сгодих именно на толкова, но определено не бих променила това да съм сгодена", казва Сайръс.

"Беше много забавно да нося голям камък няколко години, но сега се чувствам така, сякаш наистина мога да бъда щастлива. Чакам тези моменти на тишина, в които просто си стоя вкъщи сама със себе си", сподели звездата, пише БГНЕС.