През последните години Майли Сайръс доказа, че свенливостта й е чужда, което се видя и при нейното появяване на плажа с гаджето й Патрик Шварценегер, констатира в. "Дейли мейл".

22-годишната звезда влезе в морето само с оскъдни сини бикини, които даваха пълна възможност на околните да огледат пъргавото й тяло.

Майли излиза със сина на Арнолд Шварценегер – Патрик /21/ от три месеца. Сега тя предложи и на обективите на папараците пълна панорама на почти напълно голото си тяло. Полуголата поява на певицата дойде, след като в списание "V Magazine" се появи най-провокативната й фотосесия, направена зад кулисите по време на турне от близкия до нея Чейн Томас.



Майли и Патрик се отдават на изпълнени с удоволствие пътувания през краткото време, откакто споделят всекидневието си. Посрещнаха Нова година в Лас Вегас, а преди това се развихриха в Маями. Във Флорида освен участие в ред умопомрачителни купони, двойката намери време да посети и стрийптийз клуб заедно с друга светска лъвица – Парис Хилтън.

Наскоро Майли показа и изключителни танцови умения, извивайки тяло около пилон, облечена в бански костюм.