Вече е трудно си представим, че Майли Сайръс може да ни шокира с нещо.

Поредното доказателство, че това поне засега няма как да стане, вече циркулира с пълна пара в жълтите сайтове. Майли има ново гадже?! Да! Но не това е, което изненадва, а по-скоро изборът на мъж. Младата сензация беше засечена вече няколко пъти в компанията на Джаред Лето. Вокaлистът на Thirty Seconds to Mars е може би последният, с когото бихме очаквали да видим именно малката палава Майли.

Разликите между двамата са огромни и не се изразяват само в голямата възрастова граница – тя е на 21, той на 42 г. Джаред е човек на изкуството – музикант в алтернативна рок група, а тя – поп сензация, залагаща главно на производството на медийни скандали. Той е актьор със солидна кариера, с номинация за "Оскар" и още 25 отличия за изпълненията си, тя – бивша звезда на "Дисни". Като цяло наистина две планети, които логически е трудно да си представим в единство.



Джаред обаче е известен с това, че не си пада по дългосрочните връзки, а Майли наскоро сподели след раздялата с годеника си Лиъм Хемсуорд, че не иска да се впуска в "нищо сериозно". Е, явно двамата са се намерили по този показател и само времето ще покаже колко дълго ще пътува Майли до Марс и ще стигне ли изобщо.

Какво и колко може новото й гадже, българската публика ще може да види по време на фестивала Sofia Rocks това лято, където Thirty Seconds to Mars са хедлайнери в една от фестивалните вечери.