Майли Сайръс накара феновете си да се чудят дали и тя не се самонаранява като дружката си Деми Ловато, като се порязва с бръснарско ножче.

19-годишната блондинка провокира слуховете с двусмислено послание до последователите си в Twitter, след като в медийното пространство излязоха нейни снимки, на които в близък план по ръцете й се виждат странни белези. Според експерти те най-вероятно са получени, след като звездата нарочно се е порязвала.

"Белезите ни напомнят къде сме били, не къде отиваме", написа без повече обяснения Майли Сайръс в профила си в социалната мрежа. Американски психолози заявили пред медиите, че най-вероятно по този начин Майли признава, че се е самонаранявала, но в същото време изразява желание да се пребори с този проблем, пише bliasak.bg.

"Защо все повече момичета режат кожата на ръцете си с бръснарски ножчета? Правят го, за да поемат контрол върху живота си в моментите, в които имат чувството, че този контрол им се изплъзва. Някои от тях смятат, че заслужават да пролеят кръвта си заради това, че не могат да контролират нещата, които им се случват", обяснила психиатърката д-р Гилда Шоу.