Не мина много време, преди майонезеният бос Александър Найденов да прежали невярната си екс половинка Елен Колева, видя „Всеки ден".

Бизнесменът, който прощаваше много пъти кръшканията на актрисата с нейни колеги, сред които се открояват имената на Башар Рахал и Иво Аръков, си има нова приятелка и по всичко личи, че двамата се разбират чудесно.

Мистериозната брюнетка дори придружи Найденов на юбилейното ревю на дизайнерката Жана Жекова, което се състоя преди дни в столичната зала „Рейнбоу Плаза". Влюбените гълъбчета не си пуснаха ръцете цяла вечер, а Майонезата непрекъснато шепнеше нещо на ухото на новата си изгора.

„Сашо не е от хората, които с лека ръка биха демонстрирали близост с някого, и то в публичното пространство. Щом се осмели да се покаже пред приятели и журналисти с въпросната девойка, значи помежду им определено има нещо. Дано този път да е случил на момиче след горчивия вкус в устата, който му остави Елен", коментират близки до бизнесмена.

Бившата половинка на Найденов - Елен Колева, също не остава по-назад от него. Звездата от „Стъклен дом" набързо се окопити, след като остана на улицата без пари и работа, и забърса по-млад от нея колега, все още студент в НАТФИЗ. Според наши източници двамата дори вече живеят заедно и често могат да бъдат забелязани да купонясват до ранни зори в столичните барове.