Дарко представи своя първи музикален проект в шлагерен стил. Песента носи заглавието „Боже, хубаво е“ и от днес всички зрители могат да я гледат в ефира на Фен ТВ. Мелодичното парче е по музика и аранжимент на Светослав Лобошки, а текстът е дело на Росен Димитров. За видеоклипа на „Боже, хубаво е“ екипът пропътува хиляди километри до Монако, от където са и прекрасните гледки.


Дарко Релушкоски е родом от град Прилеп, Македония. След като завършва средното си образование, певецът се мести в България, където учи медицина и работи успешно по специалността си и до днес. През 2004 година подписва договор с музикална компания Ара Мюзик.
В момента Дарко има щастливо семейство и три деца. За 10-тата годишнина от брака си изпълнителят прави подарък на своята съпруга и на всички зрители на Фен ТВ – видеоклипа към „Боже, хубаво е“. Шлагерните песни, с които Дарко ще се представя, са изключително популярни в цяла Европа. Текстовете им обикновено са посветени на любовта, отношенията и чувствата между хората. Занапред певецът ще радва всички почитатели с парчета от този музикален жанр в ефира на Фен ТВ.
Наскоро Дарко бе отличен с престижна награда на бляскаво събитие, организирано от Евгени Минчев. Той получи приз в наградите „Певец на годината 2018“ в категория „Голямото завръщане“. „Много съм благодарен за това отличие. Отсъствах известно време от ефира на музикалната телевизия и тази награда в момента означава много за мен. Дава ми стимул за още повече работа“, сподели Дарко.