Бурни емоции разтърсиха участниците в третата седмица от приключението „Фермата“ 6. Тя се оказа съдбовна за македонеца Мирослав Трайчевски, който напусна стопанството завинаги, както Hotnews.bg първи писа. След падането му от високия покрив на лятната кухня той прекара няколко дни с гипсова шина, а в четвъртък вечер водещият Андрей съобщи на групата, че Миро има частично скъсани кръстни връзки и менискус, и участието му в шоуто приключва.



Новината за принудителното напускане на работливия македонец разплака както жените, така и някои от най-коравите мъже. За да го изпратят достойно, момичетата му изпяха „Македонско девойче“.

„Много зле се чувствам, защото исках да си тръгна от Арената след дуел, а не така. Но това е съдба. Тук разбрах, че трябва да обръщам повече внимание на семейството си“, коментира с насълзени очи Миро. Травмата в стопанството той прие като знак, че трябва да напусне сферата на строителството, в която вероятността от инциденти е голяма, и да си потърси нова, по-безопасна работа.