Преслава е истински щастлива със своята работа и многобройните си почитатели, които я обожават. След поредната среща с море от любов, певицата се отдаде на емоциите и написа трогателен пост в официалната си страница във Facebook:

“В един такъв момент се чувствам истински свободна, щастлива, като единствения човек на тази планета, получил всичко, което желае... Докоснат от Бога, просто мечтател...”

И това лято певицата е сред най-желаните гост-изпълнители за клубни участия, не само в България, но и зад граница. Тази събота, 19 август, звездата на телевизия “Планета” ще радва с най-големите си хитове своите фенове в Струмица. В хубава традиция се превръщат гостуванията на изпълнителите на музикална компания “Пайнер” в нашата съседка Македония.

Една незабравима музикална вечер в началото на лятото вече подари Галин, който предизвикаха истински фурор в Струмица. Преслава от своя страна също е нетърпелива да представи на живо най-актуалния си хит “Тук жена му пази“, който е в дует с Джена. Песента бързо се превърна в един хитовете на Лято 2017 и вече властва в дискотеките. Но преди Македония, Преслава ще пее две поредни вечери край морето. Днес има две клубни изяви в Созопол, а в петък е специален гост на “Планета Пайнер Клуб” в Слъчев бряг.