Младата македонска звезда Каролина Гочева ухажва Слави Трифонов.

Певицата редовно гостува в България и не пропуска случай да се види с известния шоумен, шушукат столични клюкари. Плешивия водещ пък нямал нищо против вниманието от страна на младото момиче, въпреки че е сериозно обвързан с танцьорката Мартина Огнянова.

Каролина Гочева от известно време дори се чудела дали да не се премести окончателно в София, тъй като смятала, че тук има повече възможности за развитие. Македонската изпълнителка се надява, че компанията на Слави Трифонов ще й издаде албум. Дългия й бил обещал за продуцира диска и сега Каролина правела всичко възможно да му напомня постоянно за ангажимента му.

Последната връзка на Каролина беше с македонския й колега Зоран, който й разкри любовта си с хиляди билбордове, на които пишеше „Обичам те!” , из столицата Скопие. Въпреки силните чувства, двамата се разделиха след година и половина и сега красивата Каролина си търси нова тръпка, тръби македонската преса.

Каролина Гочева нашумя у нас покрай участието в музикалното шоу на Слави „Пей с мен”. Още по това време двамата флиртували, но така и не се стигнало до нещо по- сериозно. Македонската певица преди това е била гост и на вечерното шоу на Трифонов и двамата изпълниха в дует „Охридското езеро”.

За пореден път връзката на Слави с танцьорката Мартина е на изпитание, след като поредната хубавица атакува сърцето на водещия, пишат от skandalno.net. Засега балерината предпочита да си трае, защото ако започне да разиграва сцени на ревност, Трифонов на бърза ръка ще я зареже.