е сред генералните спонсори на първия по рода си у нас корпоративен турнир по футбол FFT Carlsberg Cup, който ще се проведе от 29 април до 1 май тази година на комплекса Спортна София в Борисовата градина.

Турнирът ще бъде изключително атрактивен и в него ще участват отбори от различни области на икономиката – медии, банки, автомобилни фирми, застрахователи, дипломати, индустрия и институции. Участниците се подбират само чрез покана от организаторите.

„Регламентът не допуска участието на професионални футболисти и отбори на спонсорите, поради което екипът на няма как да покаже своите футболни умения. Надяваме се турнирът да стане традиция и догодина с лека корекция в регламента да можем да се изявим в него. – заяви Иван Павлов, Главен Търговски Директор на компанията. Освен, че събитието ще спомогне за сплотяването и за екипната работа на фирмите, то ще предложи много емоции и шоу за всички участници и техните фенове.

ще осигури наградата за класирания на второ място отбор – 12 билета за голям футболен мач в Милано или Лондон, както и много допълнителни индивидуални награди за участниците в турнира.