Малина утре заминава за своето първо самостоятелно турне в САЩ.

Певицата споделя, че е готова за това приключение, което ще продължи повече от месец и с нетърпение очаква срещата с българите в Америка.

Тя издава в “Автограф”, че е замислила страхотни изненади за гостите на нейните концерти и е подготвила разширен и разнообразен репертоар, който включва както всички нейни хитове, така и песни от други жанрове.

“Смятам, че тръгвам с много сериозна програма. Няма да липсва нищо от това, което хората пожелаят да чуят. За първи път в чужбина ще представя и народни песни. Много ми харесва да ги изпълнявам, въпреки че досега не съм го правила. Просто това не е моето амплоа, въпреки че отлично ми се удава и най-вече много ми харесва, което ме навява на мисълта дали да не направя един народен албум като се върна” - с усмивка разказва Малина.

Изпълнителката споделя, че обожава Коледа и много се радва, че точно по тези празници ще се намира в Америка - една страна, която умее да празнува. Очаква да я види блестяща, очаква да има много сняг, красиво украсени сгради, улици, да срещне щастливи хора, празнично настроени. Всичко това й действа много позитивно и емоционално я зарежда. Може би малко ще й липсва Коледата у дома, но се надява да намери нови приятели, с които да се чувства уютно като в къщи.

“Надявам се българите, които дойдат на моите концерти, да се забавляват и да изживеем заедно мига на нашата среща. Енергията, която им нося от България и която аз притежавам, моите умения на сцената, искам да стигне до тях, да ги заредя и емоционално да ги възвися. И обратното, очаквам от тях взаимно да си разменим тази позитивна емоция и да се разтоварим от проблеми. Няма да се чувствам като на работа, в това съм сигурна. Аз тръгвам с нагласата наистина да се забавлявам в рамките на моите участия. Искам да се чувствам точно така и да им го предам на тези хора. И да имат проблеми, искам да ги забравят. Ще се радвам да попеем любими песни, да се отпуснем, да си поговорим дори. Искам да бъде незабравимо изживяване за тях” - разкрива певицата.

Малина ще пропусне концерта “XIII години телевизия “Планета” на 1 декември в зала 1 на НДК. В “Автограф” тя казва, че за нея тези тринайсет години са изключително успешни, но не и фатални, въпреки числото. Не са малко, макар че са минали много бързо.