Певицата е в трескава подготовка за представянето си на концерта “15 години телевизия Планета”.

В “Автограф” тя издава, че на сцената на зала “Арена Армеец” - София ще изпълни най-новите си песни - “Давай, питай” и баладата “Не те забравям”.

Като трите най-емблематични песни от своя репертоар за периода от създаването на “Планета” до сега Малина отличи “Страст”, “Студ” и “Всякакви мъже”. Със сигурност за един по-следващ етап до тях ще нареди и новата балада “Не те забравям”.

В “Автограф” Малина се връща 15 години назад и си припомня старта на телевизия “Планета”.

“Стори ми се доста престижно. Усетих го като много голямо израстване. Тъй като аз много обичам работата си и винаги искам да надграждам, така го почувствах и тогава. Появата на такава телевизия беше голям плюс и крачка напред за всички нас, както за музикална компания “Пайнер”, така и за нас изпълнителите. Когато човек има всеобщ подем и развитие, се вълнува. Лично аз се вълнувам и до ден днешен от всичко, което правя. Абсолютно с еднакъв ентусиазъм подхождам към проектите си сега, както и в началото. Искам всичко да е перфектно, да е изпипано до най-малкия детайл.”



В момента Малина подготвя две нови песни, едната от които й се иска да представи до края на годината.

“Всичко е въпрос на реализация. Нещата са уточнени, харесала съм ги. Това, което ще издам за тях е, че не са балади, а са танцувални парчета. И на двете места давам всичко от себе си, разчувствам се, побиват ме тръпки и с еднакво удоволствие правя и балада, и бърза песен. Имам ли идея за проект, няма значение какъв е. Щом съм го започнала, енергията е на сто процента”, казва певицата.

В момента тя се е захванала и с подготовката на нов албум, тъй като има доста песни, които не са влизали в никакъв общ проект. След като приключи с подготовката на двете нови предложения, вече наистина ще е готова да предложи нов албум.

“Като цяло и “Давай, питай”, и “При теб ми е сърцето”, и баладата, и новите ми проекти са една платформа, върху която може да стъпи един албум. Разбира се ще влязат и много други песни, които съм издавала през последните години. Така че работя в тази посока и смятам, че той ще бъде факт през пролетта на следващата година”, казва още Малина пред водещата Галя Димитрова.