Малина представи новото си видео "Виж какво" преди дни. В него участие взима Кирил Ефремов от "Под прикритие". Певицата сама избрала да попадне в ръцете на актьора, който изигра Тишо Близнака в култовия сериал.

"Две денонощия снимахме, но аз съм благодарна на всеки за усилията, търпението и съдействието. Няма лесни неща в музикалния бизнес, но публиката се нуждае само от качествени неща и аз реших да не изневерявам нито на стила си, нито на нуждите на феновете.

През последните години летвата се вдигна и трябва да внимаваме колко високо скачаме, защото трябват силни ръце за да бъдем уловени. Аз избрах най-силните – тези на Кирил Ефремов!", двусмислено и шеговито намекна певицата.

Киро и Малина се запознават благодарение на Мариан Вълев – Куката, който е близък приятел на звездата. Запознава ги и те не скриват професионалните си симпатии един към друг.

"Кирил ми призна, че много е харесал видеото „Двойници“ и като цяло одобрява  това, което правя. Точно това е причината да се приеме моето предложение, защото той и преди е имал покани, но ги е отказвал.

Благодарна съм му, че работи с мен и вярвам в това, че приятелството ни не е случайно", добавя Малина, цитира blife.bg.