Рожденият ден е специален момент, в който често връщаме лентата назад за равносметка.

Малина е сред звездните рожденици през юни и това бе поводът да бъде предизвикана за едно искрено и много лично интервю.

Изпълнителката разкри с какви чувства посреща рождения си ден на 7 юни на страниците на в-к “Уикенд”.

“Винаги, когато се събудя в деня на рождения си ден първо благодаря на Господ, че съм жива и здрава и заради съдбата, която е прeдопределил за мен – смятам, че съм родена под щастлива звезда. Не обичам да правя равносметка за изминалата година, защото хубавото и лошото вървят ръка за ръка, просто си пожелавам здраве за мен, моето семейство и близките хора, които обичам. Пожелавам си енергия и дух да съм силна и пълноценна във всичките си начинания занапред”, казва Малина.

Певицата разкрива, че през изминалата година е имала и хубави, и много тежки моменти като не пропуска да подчертае, че за нея няма по-важно нещо от семейството.



“Както неведнъж съм разказвала, аз израснах в прекрасно семейство. Моите родители ме създадоха и възпитаха като човек. Благодарение на тях изградих ценността система, която много ми помага в живота и в работата ми, и с която се гордея. За съжаление преди година загубих татко. Това беше най-тежкият момент в моя живот. С баща ми имахме много специална връзка, водихме дълги разговори на много и различни теми, гледахме футбол, той ме напътстваше, успокояваше и ми даваше съвети, които и до ден днешен много ми помагат. Татко беше като стожер в семейството и той много ми липсва и винаги ще бъде така. Една от песните, които направих през годината “Не те забравям” тайно в себе си посветих на него. Балада, която публиката хареса много и я превърна в една от най-успешните песни в моя репертоар”, споделя още Малина.

Певицата е на етап от живота си, в който не прави всичко на всяка цена. Върши неща, които ѝ носят удовлетворение и удоволствие.

“През изминалата година работих върху много проекти, някои от тях ще представя, други не се получават така, както съм искала и мислила в началото и вероятно ще отпаднат. Не бързам за никъде, важно е нещата да станат така, както съм ги мислила на финала. Така че, песни има – въпрос на време да ги представя на моята публика. Извън работата ми, напоследък пътувам много, искам да опозная още и още хубави места по света. Тъй като през изминалите години пътуванията ми са били свързани предимно с работа, сега се опитвам да имам и повече време за почивка и да балансирам нещата.”

На въпроса дали вярва в любовта, Малина е откровена, че това е нейният двигател, защото е позитивен човек и на сцената, и в личен план:

“Любовта е чувството, което ме вдъхновява във всичко. Обичам да правя всичко с любов и на 100 процента. Вярвам в нея – да! Напоследък се старая да се грижа не само за физическата ми форма, а и да се развивам на духовно ниво – а без това чувство, това би било невъзможно!”