Фолк певицата Малина категорично отрече слуховете, че е сгодена. Нещо повече, тя е шокирана от невярната „новина“, разпространена със скоростта на светлината в социалната мрежа Фейсбук.

Мухата била пусната от неин фалшив Фейсбук профил, за който тя не знаела, сподели певицата в предаването „Жените говорят“ по TV7.

Тя се оплака, че във Фейсбук имало десетина нейни фалшиви профила. Единственият, който бил истински, е официалната й страница Malina (Official), която, обаче, не е нейна лична, пише ''Блиц''.

По принцип певицата била свикнала да чува и чете всякакви неща за себе си. Но когато една сутрин се събудила със 100 неприети обаждания на телефона си и десетки хора, надпреварващи се да й честитят, тя била шокирана.

„Чакайте поне да си изпия кафето“, отговорила тя на журналистите, които й се обадили за потвърждение.



Певицата не е притеснена толкова от слуховете, колкото от фалшивите профили. „Някой влиза в моето „аз“, някой се изживява като Малина и иска да влезе в моята кожа. Това ме плаши“, заяви тя. Според нея това e някакъв вид кражба на самоличност.

Относно снимката, от която тръгна новината, тя коментира, че там се вижда „жена, която поразително прилича на мен“. По-късно, обаче, снимката изчезнала мистериозно от профила.

Малина, която се гордее с балета си и новото си шоу, показа, че „още го може“. Тя развъртя дупе, за да демонстрира уменията си в кючека, по молба на Катето Евро. В замяна актрисата-готвачка й обеща, че ще я черпи сарми.