"Не е необходимо да си жълт, за да имаш рейтинг. Струва ми се, че предаването ти се превръща в жълто и това не е добре. Би трябвало да провериш сведенията, вместо да пусках анонса си за моето идване при теб".

Така Малина атакува водещия Сашо Диков и обявения от него анонс за гостуването й.

"Нямам годежен пръстен, нямам и годеник, на публикуваните снимки не съм аз, продължи тя. Никой не ми се обади да ме попита дали това е истина, нека хората не вярват на всичко, което се каже или напише, без да има сериозна проверка", продължи „най-сладката” поп фолк изпълнителка, както я определи водещия на предаването Сашо Диков.



Не си падам по по-млади мъже, моите партньори трябва да им допаднат в много други отношения, не точно с годините си. Не искам да коментирам кой конкретно с какво ме е грабнал, за да бъде до мен, настоя Малина.

Според нея, тя сама е избрала да говори малко за личния си живот и предпочита да се говори за песните й. Не ме интересува кой какво казва и защо го казва за мен, категорична бе певицата.

Няма драма в моите раздели с приятели, това се случва всеки ден, защо да не се случи и на мен, запита тя. Раздялата с моя бивш съпруг се случи без ексцесии, всичко бе много спокойно, продължи завършилата ветеринарна медицина певица.

Кариерата на сина ми Симеон е много добра в рамките на България, той се бори и смятам, че успява, каза още Малина. Тя съобщи, че е била провокирана от кариерата на сина й като футболист да завърши курсовете за футболен мениджър.

Не възрастта е тази, която определя личните отношения и работата на всеки от нас, чувствам се заредена с енергия и не се страхувам от годините, завърши фолкпевицата.