Голям скандал е нажежил атмосферата зад кулисите на чалга турнето.

Мария и Малина се разминават на километър една от друга, а причината е Християн Гущеров. Отварачката не можела да понася ветеранката, понеже й се пада баджаначка по линия на милионера, пише столичен таблоид, цитира Pik.bg.

Наскоро Мара имала нещастието да разбере, че колежката й е била една от бройките на Гущеров. Християн и Малина изживели бурна, но твърде кратка любовна авантюра преди около 6-7 години. По това време наследникът на бившия депутат Добромир Гущеров бил само на 19, а Малина – на 41.

*Мария

Паметливи припомнят, че заради милионерския син, който е връстник на собствения й син Симеон Мечев, дипломираната ветеранка за известно време била шута на дългогодишния си приятел, бореца Красимир Кочев. Малина и Християн дори не криели връзката си и я демонстрирали свободно в един от чалга клубовете в центъра на София.

Двамата обаче трябвало да се разделят, след като Малина забременяла от Гущеров-младши. Тогава се намесил влиятелният баща, в чийто среди го подкарали на мезе, че снаха ще му бъде негова връстничка. Твърди се, че под натиска на Гущеров-старши чалгаджийката била принудена да махне детето.

Слуховете мълвят, че това не е станало току така, а срещу солидна финансова благодарност от сем. Гущерови от порядъка на около 50 хиляди лева. Освен банкноти в брой, Малина обзавела и спалнята си с нови мебели с позлатени орнаменти.

*Малина

Тези подробности, естествено, тогава е нямало как да бъдат известни на Мария, тъй като по същото време тя все още бе щастливо омъжена на бившия си съпруг Димитър Андонов. Но наскоро се намерили „доброжелатели”, които извадили цялата афера на яве пред Отварачката.

„Мара трябва да е доволна, че така са се стекли обстоятелствата, защото при друг развой сега сигурно Гущеров нямаше да бъде с нея. Тя по принцип с всичките си колежки се държи надменно, но с Малина – пренебрежително.

Охраната й я е изолирала. Гардовете са били заплашени с уволнение, ако допуснат уж случайна среща с баджаначката й зад сцената”, твърдят хора, ангажирани с турнето на пайнерките.

*Мария и Християн