Футболните достойнства на българския национален отбор може да са НЕДОКАЗАНИ, но пък светската слава на момчетата е безспорна.

Затова мачът с Дания в петък вечер избледня като тема пред една чутовна новина, която разплака фенове и фенки.

След двегодишни тежки дипломатически отношения, Валери Божинов и Ники Михайлов плеснаха с ръце и се прегърнаха. Те сложиха край на титаничната вражда помежду си, която разяждаше техните млади души и божествени тела до степен на непоносимост.

С особена сила това се отнасяше за публиката, която започна да получава позиви при всяко ново споменаване на темата как Валери Божинов и съпругата му Николета атакували враговете си Николай Михайлов и Алисия. А после как онези им отвънали.
Върхът на неприязанта беше преди година време.

Тогава точно в четиризвездния хотел РИУ Правец, където сега пламнаха топли чувства, Малката Перука поиска от националите по футбол да бойкотират сватбата на Валери Божинов. Нищо, че много от момчетата са приятели на младоженеца, а тържеството се плровеждаше на същото място, където лагеруваше тимът. Естествено, никой не посмя да скърши волята на синчето на Боби Михайлов, който все пак е шеф на Българския футболен съюз.

Нека да напомним, че още когато наследникът му тръгна с Алисия – бившата половинка на Валери Божинов, президентът на БФС прогони конкурента на Ники от националния тим на държавата. Или хайде – не го протгони той, а други свършиха тази работа от негово име за своя сметка.

След несметните количества огън, жупел, плювни, мастило и други атритуби на междузвездните войни пак в същия хотел в Правец България цяла стана свидетел на мира между младоците, които медийно, сякаш са първи пудри – манекенки.
Апропо, и двамата юнаци обичат розовия цвят, с който често се декорират. Те се изживяват и като модни икони.
Но това няма толкова голямо значение, колкото факта, че по-умният отстъпва, а в тази роля е вратарят.

Той първи подал ръка на Валерката още в началото на годината – според някои източници по новогодишните празници. Ала на двамата им трябвали месеци, за да убедят своите половинки от шоубизнеса да спрат да се плюят в сайтове, форуми, вестници и телевизии. Трябваше да се уталожат и панаирите около делото, което Божинов води срещу Алисия, за да намали парите, които плаща за издръжка на своето собствено дете.

Наблюдатели на светските процеси в българския футбол засега не дават точна прогноза дали Ники и Валери ще успеят да станат най-добри приятели, каквито бяха преди да ги изпокарат женорята, пише slava.bg.

Засега те поне се опитват да възродят старата любов, която ръжда не хваща, както знаем от популярната поговорка. Първата им крачка беше по време на лагера на националите да седнат рамо до рамо на една маса.