По-малката сестра на Дейвид Бекъм – Джоан, харесала българския нападател на „Манчестър Юнайтед” Димитър Бербатов, пише в. „България днес”, позовавайки се на чужд таблоид.

30-годишната Джани, както галено я наричат всички, видяла за пръв път родната ни звезда на живо в заведение в Манчестър. Звездната сестра била в компанията на свои приятелки, а Бербо бил с двама свои съотборници, пише kliuki.bg. За нейно съжаление обаче нашенецът по никакъв начин не отговорил на погледите и закачките на Джани. Но вместо това да я сломи, напротив – амбицирала се още повече за следваща среща.

Второто има засичане било седмица след първото. Джани и Бербатов връхлетели един срещу друг в магазин за детски дрешки. Тогава двамата се поздравили, тъй като нашето момче вече знаело за известната Бекъмова сестра.

„Моля те, намери ми телефона му. Искам само “да го пробвам”, изплюла камъчето девойката пред свой познат, който пък бил личен приятел на треньора на Бербо – сър Алекс Фергюсън. Човекът обаче на своя глава решил, че трябва да информира лично българина.

Засега няма данни примерният татко да е отговорил на мераците на закръглената Джоан, но като се има предвид, че Бербатов държи на семейството си, пък и чака второ дете, едва ли изобщо някога ще отговори.

Освен това Бекъмовата сестра не може да се опре на малкия пръст на красивата Елена – жената, която винаги е до родния ни футболист.