Гери Малкоданска направи култово участие в "Черешката на тортата". Социалните мрежи избухнаха с негативни коментари след снощната й изява, с което може да конкурира участието на Нора Недкова и Кулагин в същото предаване от преди две години. Синоптичката с гордост заяви, че никога не е готвила в новата си кухня, а половинката й интериорният дизайнер Алекс Ковачев призна, че не се е вясвала и в предишната им.

Усмихнатата Гери не знаеше къде се намира солта в дома й. "Това е майка и съпруга, а не знае къде е солта?", с потрес констатираха други родителки. Малкоданска не сготви абсолютно нищо, а вечерята приготви половинката й Алекс. Моделката единствено успя да отвори един буркан и това бе гордостта й, сякаш е направила кулинарен шедьовър.

Социалните мрежи буквално преливат от критики след участието на рижавата красавица и с право. Гери през цялото време се смееше лигаво и остави впечатление на глезла, която не знае нищо в живота.

Дали от завист или от прекалената показност, зрителите са възмутени от поведението на Малкоданска.

"Прекрасна реклама на новия дом си направи Гери! То това беше целта ,а не да я видите колко е сръчна". "Красива, слънчева, спокойна и одухотворена като излъчване, и, да, може би заслужава с този чар и обаяние да бъде носена на ръце от мъжа си (и от всеки мъж), но да не знае дори къде й е солта в кухнята, не мога да приема. Прилича ми на маниерничене и незрялост. Все пак какво по-прекрасно да направи на детето си коледни сладки или палачинки в неделя? Това няма да я обезцени или да й навреди! Храненето е уют, спомени, възпитание на вкус и предпочитания, връзка с хората, за които готвиш. Кухнята не е само за да си налееш чаша с вода" и "Излагация. Не за обзавеждането. Излагация, че не може да състави едно изречение без да се захили. Добре ,че докато представя прогнозата за времето е наизустила текста. Ако трябваше да импровизира ... нищо нямаше да разберем" - са само част от коментарите след снощната изява на красавицата, която представя прогнозата за времето.

Зрителите се вбесиха допълнително и от високите оценки на останалите гости, както и на шеф Манчев. Определено Маклоданска се изложи с това участие в кулинарното предаване и развали доброто мнение на хората за нея.

"Детето е командирано на село с моята майка, за да можем спокойно да се нанесем и насладим на новия дом", заяви с гордост Гери, а мнозина я упрекнаха, че се оплете в думите и значението им в стремежа си да се направи на интересна.

Източници на Лупа издават, че двойката се е нанесла в новия си дом около Коледа. Около месец и половина двойката се наслаждава на апартамента си, но без сина им Лео.