25-годишният актьор Франки Мюниц, който нашумя с ролята си в комедийния сериал „Малкълм“, налетял на бой на гаджето си Aлиша Търнбоу и я заплашил с пистолет.

След като осъзнал какво е направил, той насочил оръжието към главата си с намерението да се самоубие, но полицаите, дошли на място, успели да предотвратят инцидента, пише bliasak.bg.

„Франки и приятелката му признаха, че са се скарали за предишна нейна връзка. Aлиша ни разказа, че Мюниц я ударил и после я хвърлил към една стена. Тя сподели още, че много се уплашила, че той ще си пръсне мозъка, и че е била невероятно облекчена, когато в дома им нахлули моите колеги“, разказал един от униформените.

*Франки и Aлиша

Говорителят на актьора обаче категорично отрекъл за побоя и представил пред медиите доста „напудрена“ версия на случилото се.

„Франки и Aлиша действително се скараха и съседите им извикаха полиция. Никой обаче не е размахвал пистолет – оръжието е било предадено доброволно на полицаите от съображения за сигурност. Нито Франки, нито Aлиша имат следи от побой, никой не е ходил в болница. Той не е искал да се самоубива. Тя не е пребита. Двамата са неразделни след инцидента и са решили да оставят всичко зад гърба си и да продължат напред“, бил двусмисленият коментар на говорителя на Франки Мюниц.

 *Франки и Aлиша (Снимка (Л): Getty Images/ Guliver)