Малта Пандева, която се превърна в любимка на публиката по време на конкурса "Мис България 2006", е на корицата на новия 101-и брой на Playboy.

Изгряващата 20-годишна звезда е пред светския обектив още от 16-годишна възраст, когато първо печели надпреварата за красота в големия български черноморски курорт - "Мис Слънчев бряг", а после и Наградата на публиката на националния конкурс за най-хубава сънародничка.

Логично, това води и до интереса на редица мъжки издания, като преди време тя дефилира и на страниците на конкурентното Maxim.



Сега чаровната бургазлийка ни демонстрира как времето работи изцяло в нейна полза със зашеметяваща сесия в Playboy, дело на Дилян Марков. Кадрите са заснети в новия елитен почивен комплекс Kaliakra Resort край Каварна.



В новото издание можете да видите още снимки на "момичето на юли", русокосата красавица Емилия, групова фотосесия на румънския събрат на Playboy, посветена на Мондиала, както и голямото интервю - с известния български режисьор и продуцент Димитър Митовски.