Столичният плейбой Тодор Славков ще влезе като главен герой в „Биг Брадър Ол Старс", издадоха хора в Нова телевизия.

Според данните ни причината за поредното му участие във формата е повече от прозаична - Малък Тошко е банкрутирал, пише ''Всеки ден''.

Въпреки многобройните си бизнес интереси, внукът на Бай Тошо е останал без пукната стотинка, тъй като всеки опит да изкяри някой лев удрял на камък. На всичкото отгоре разгулният му живот на бохем дърпал почти целия финансов ресурс, който успявал да източи от десетината фирми, които контролира.

Купоните с палави девойки и забранени субстанции, полети с уиски в тийнейджърска възраст го докарали до просия. Поговорката, че приятел в нужда се познава, е позната и на неговия близък авер Нико Тупарев. Главният сценарист на „Брадъра" се съгласил да го вкара в Къщата срещу хонорар от 50 хил. лева. Изданието „Ол Старс" се очаква веднага след „ВИП" изданието. Така с един куршум тв продуцентът удря два заека, коментираха запознати с врътката.

Първо, Тупарев прави услуга на разглезения Тошко и му дава шанс за пореден път да се оттласне от финансовото дъно. Второ, разхайтеното поведение и пиперлив език на комунистическото внуче е сигурна гаранция за висок рейтинг на предаването и есемес истерия при елиминациите. На всичкото отгоре Тошко има достатъчно богат екранен опит и знае какви се очаква да ги свърши в Къщата на „Биг Брадър".



Синът на Батето беше част от предишния „ВИП Брадър" през 2009 г. Заедно с Део, Ицо Хазарта, Ивайла Бакалова, Мария Гроздева, Петя Дикова и Софи Маринова тайфата бе наречена „великолепната седморка в Къщата".

Покрай поредният финансов крах на хедониста негови познати твърдят, че животът на Тошко-младши винаги е бил „шампанско и сълзи". „Всякога на двете крайности. Или се лее река от уиски и наоколо танцуват палавници, които струват 200 лева на час, или мизерията е тотална и си стои затворен вкъщи", отсякоха информаторите. Последният му разгулен купон бе навръх рождения му ден на 18 май.

Тогава тридневното парти прераснало в небивал разврат. На оргията по неволя станал свидетел дори 4-годишният внук на двама именити журналисти - създателя на „Всяка неделя" Янчо Таков и водещия в БНТ Димитър Цонев. Малкият Яни Таков бил принуден да изтърпи запой с наркотици и секс изцепки покрай 43-тия рожден ден на Малък Тошко заради баща си - Янчо Таков-младши.