Латино сензацията Малума е вече в София и не пропусна да се разходи по бул. "Витошка". Звездата пристигна ден преди концерта си в „Арена Армеец“.

На турът за овации, който хубавецът си направи в късния следобед, станаха свидетели стотиците кибици по кафенетата на „Витошка“. Изпълнителят бе придружаван от мениджъра си и голяма част от своя антураж, като не се забелязваше открояваща се охрана, видя репортер на lifeonline.bg. Не е учудващо, че звездата е излязъл да се разходи и да разгледа. Той често прави опознавателен тур в посетените от него градове за да усети атмосферата и да се настрои на „честотата“ на местните си фенове.

Латиноамериканецът информира с кратко стори от лимузина своите над 44,1 милиона последователи, че вече е в столицата на България - София. Колумбиецът се спусна с компанията си към НДК.  Малума пристигна в София от Киев с чартърен самолет ангажиран да превозва целият екип на турнето. В своят Инстаграм профил латино мачото сподели, че е много доволен от успеха при който преминава световната му обиколка.

Концертът утре е част от световното му турне, с което ще обиколи държави от Европа, Северна и Южна Америка, рекламиращо албумът „11:11“.