Големият син на телевизионен готвач №1 на републиката Иван Манчев - Христо бръмчи из столичните улици през новата година с чисто нов джип "Мерцедес" на стойност близо 200 000 лева. Момчето, което беше абитуриент миналата пролет, е получило баровския подарък от татко си по случай успешното изкарване на шофьорските курсове. 

Шеф Манчев имал пълно доверие в шофьорските умения на наследника си и твърди, че му е поверил мощната машина, защото лично го е учил да шофира много преди да изкара официален документ. Злите езици обаче шушукат, че основната причина за шокиращата щедрост на водещия на "Черешката на тортата" е гузна съвест.

Както е известно, през лятото на 2019-а готвачът се раздели скандално с майката на момчето - Марина, след 18 години брак, защото забремени любовницата си Цветомила. Законната половинка на Манчев, ĸoятo дълги гoдини ce зaнимaвaшe c pъĸoвoдeнeтo нa чacт oт pecтopaнтитe нa ĸyлинapя и бe cъдpyжниĸ във фиpмитe мy, беше брутално отстранена от ръководните позиции и оставена да се оправя както намери за добре. Романсът на Иван с Цветомила също изтрая кратко и той заряза и нея.

По ирония на съдбата сега топ готвачът е гаджосан с бизнесдамата Ива Бека, която е майка на... гаджето на Христо. Дали обаче и тя е участвала в някой лев в покупката на мерцедеса, на който редовно се вози щерка й, едва ли някога ще разберем. Христо е известен с луксозния си начин на живот. Миналата година той посрещна 18-ия си рождения си ден в Слънчев бряг, като черпеше с марковото шампанско „Moet & Chandon“ всички посетители в един от най-вървежните клубове край морето.

източник:Lupa.bg