Eпизод 9 на „Кошмари в кухнята“, който зрителите на НОВА ще гледат в днес часа, ще изпрати шеф Манчев на следващата спасителна акция.

Шефът този път ще гостува на пицария „La Casa“ в Стара Загора, която е в тежка финансова криза.

На Манчев ще му се наложи да използва съвсем нови методи, а за първи път дори и да гостува на местното радио, за да спаси ресторанта.

Собствениците на пицария „La Casa“ – Владо и Мишо, са приятели от деца и споделят една мечта, която обаче днес се е превърнала в истински кошмар.



Двамата дълги години са работили като пицари, изградили са успешни кариери и мечтаят да си направят собствен ресторант.

С много труд и помощ от семействата си те откриват малка пицария в Стара Загора, но ресторантьорският бизнес се оказва по-сложен, отколкото предполагат.



Владо и Мишо затъват в заеми, които вече три години не успяват да върнат, а пицарията не печели. Още по-голям е кошмарът в кухнята на заведението.

Кулинарните решения на главната готвачка – Таня, гонят клиентите. Хигиената е последното нещо, на което се обръща внимание в ресторанта, и всичко е потънало в мръсотия и мизерия.

Владо и Мишо са добри готвачи, но днес те не успяват да се справят с новите си задължения на собственици и организацията в заведението е “пълен батак”. Страхът от фалита и отчаянието карат двамата мъже да се обърнат за помощ към шеф Манчев.