Популярната тв водеща и модел Гери Дончева стана жертва на перверзен маниак преди дни, съобщава Lupa.bg. Красавицата била снимана от мъж на около 40-годишна възраст, докато пробвала бельо в дамската съблекалня на бутик, разположен на бул. „Витоша” в София.

По време на атаката Гери била чисто гола и тъкмо се наслаждавала на нов модел сутиен. „Отидох да пробвам бельо и по едно време забелязах в огледалото камера зад гърба си. Веднах се обърнах и видях, че това е мобилен телефон. Попитах човека защо ме снима, а той ме излъга, че просто си говори. След това обаче се изплаши и избяга от пробната”, оплака се тв водещата.

Гнусната история бе потвърдена и от други жени, които чакали ред пред съблекалнята и видели, че маниакът наистина щракнал Гери Дончева. Оправната манекенка обаче веднага извикала охраната на магазина и перверзникът бил открит на долния етаж на бутика. Гардовете сгащили извратеняка и го заставили да извади джиесема си и да изтрие заснетите голи кадри.

Венета Кръстева се завърна след майчинство

„Много се разстроих от случката, надявам се това да не с случва на никоя жена. Според мен става дума за чиста проба нападение и тормоз над личността”, оплака се Гери Дончева. Красавицата предвидливо предупреди медиите, че ако случайно се сдобият с фотос от съблекалнята, да не го публикуват, защото ще подаде жалба в прокуратурата.