Една от най-дългите и стабилни връзки в националния отбор по футбол вече е в историята, пише "България Днес".

Станислав Манолев е скъсал със сексапилната Грета.

Футболистът на "Динамо" (Москва) и половинката му са се разделили още в началото на годината. Нещата между двамата не вървели няколко месеца преди това, но те се опитвали да спасят връзката си. В крайна сметка поели по различни пътища след осем години заедно. Изтрили са и всичките си общи снимки в профилите си във Фейсбук. Освен това Грета, която беше близка с половинката на Георги Миланов - Мария, вече не поддържа връзка и с нея. Споменът й от времето заедно с национала е само общото им куче, което е останало при нея.

Манолев и ловчанлийката се залюбиха през далечната 2006 година. Девойката бе неотлъчно до футболиста по време на престоя му в "Литекс", като не пропускаше негов мач. Тя споделяше ежедневието му и в Айндховен, докато Станислав играеше за ПСВ. Мнозина очакваха двамата да извървят пътя до олтара. Още повече че националът глезеше красивата си любима постоянно.

За един от рождените й дни той й подари романтично пътуване до Париж. След това я зарадва с посещение в тузарския клуб "Версус", където имаше бурлеска парти с пищни еротични танцьорки. Всички те позираха на червения килим с рожденичката и Манолев.

В момента Станислав е сам в Москва за радост на фенките на неговия тим "Динамо". Те бързо луднаха по симпатичния българин, който не може да се оплаче от липса на женско внимание.