Мария не знае спирка, когато трябва да си направи реклама, макар и на гърба на световно известен българин. Преди минути на електронните пощи на много светски сайтове се получи фалшивата новина, че певицата е отсвирила тайнственото си гадже заради Григор Димитров.

Дописката, която от Hotnews.bg няма да пуснем не само защото е пълен фейк, но и защото е бъкана с правописни грешки твърди, че след като преди броени дни певицата купи на търг автограф от Гришо, той взел че изненадващо пристигнал в България. Освен това Мария се била разделила с мистериозния богаташ, с който излизала, защото имала щения към хасковлията. „Новината” дори е придружена от монтирана снимка, на която фолкаджийката е опасно близко до Димитров.

Снимката менте е доста нескопосана


Фалшиментото, което със сигурност част от светските сайтове ще препечатат едно към едно, показва няколко неща. Едното-Мария няма сериозна връзка, а просто говори за тайнствен мъж наляво и надясно, за да не личи, че е сама. Ако бе влюбена истински, нямаше да позволи пиарите й да я разделят с мъжа до нея заради напълно измислена афера. И друго-че амбициозното миньонче е наясно, че лоша реклама няма и е готова да използва всеки за своите цели. Не е така обаче, когато става дума за фалшиви новини и компромати с монтирани снимки, които се разследват от закона.