Бившият съпруг на Мара Отварачката – Димитър Андонов, чака бебе. Съвсем скоро той ще се сдобие с трети наследник. Половинката му Никол е в напреднала бременност, но двамата не са разкрили кога се чака бебето. Димитър вече има син Ивайло от Никол и дъщеря Марая от фолкпевицата.

Благоевградският бизнесмен заживя с блондинката Никол след развода си с чалгарката, а преди това двете дори са били приятелки. Съвсем до скоро Мария и първият й съпруг бяха в много лоши отношения, а Андонов дори не искаше да чуе за нея.

 как Мария Илиева дундурка сина си край басейна

Двамата се разведоха, защото Мария бе на път да го доведе до пълен фалит. Той плащаше много скъпите й клипове и тоалети за хиляди левове. Имането му обаче постепенно започна да се смалява. При развода Мария не взе абсолютно нищо от бившия си, което напълно развали отношенията им.

„С баща й на Марая също постигам диалога много трудно. Причината не знам къде е. Мъжете декларират едно, когато са с даден човек, а като си тръгнат, положението става съвсем различно. Никакви претенции не съм имала. Даже и автомобила, който ми беше подарък, докато бях съпруга на Христиан, той си го взе. Да не говорим за други материални облаги! Не мога да нарека това поведение отговорно и коректно. От първия си мъж също не съм взела и лев“, оплака се преди време Мария, писа „България Днес“.

Докато певицата тотално е зачеркнала Гущеров от живота си, то с бащата на детето си в последните месеци е в добри отношения. Двамата са се разбрали Марая да прекарва повече време с новото семейство на Андонов. Фолкпевицата няма против, защото така има повече възможности да пътува до Монако, където живее новият й тайнствен мъж.

Ето я и порастнала дъщеря Марая, плод на голямата му любов с Мария.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I A (@maria_official_bulgaria) on