Фолк певицата Мария и Николета Лозанова бързо развалиха отношенията си, след като уж бяха станали най-добри приятелки. Двете отново са във война. Причината е видеото към песента на Отварачката „Обичам да те режа". Плеймейтката се снима в него, но впоследствие кадрите са били безобразно орязани. Когато видяла готовия клип, Лозанова направо побесняла, научи „Всеки ден".

Причината за гнева на бившата г-жа Божинова била, че се появява едва на 2-3 места в клипа, и то само за по няколко секунди. Въпреки че двете красавици в последно време демонстрират близки отношения и се снимат заедно по корици на списания, всъщност Отварачката още мрази Николета.

Войната между двете пламна, когато водещата на „Папараци" показа в предаването си поканата за сватбата на певицата с милионера Християн Гущеров и така цяла България разбра къде и кога ще се жени жената с най-известните джуки в държавата. Бившата г-жа Божинова не се спря дотук и излъчи папарашки кадри от венчавката, а чашата преля, когато Гущеров бе щракнат в цялата си телесна маса на плажа на Слънчев бряг.

Още тогава Мария избухна срещу Николета заради унижението на своя съпруг. „След като разбра, че кадрите ще се излъчат в предаването, Мара непрекъснато звънеше на Николета с молба да не бъдат пускани по телевизията, но уви, Християн стресна всички зрители на Би Ти Ви с едрото си туловище", коментираха пред „Всеки ден" запознати.



Според фолк дивата Николета Лозанова лично имала пръст в цялата тази гавра. Мария се заклела, че не само ще се разправи с Николета, но и ще има женски бой заради унижението, което е причинила на нейния Мечо, а оттам - и на самата нея. Тя дори стигна дотам в яда си, че да обяви, че Лозанова не е никаква майка и че само използва детето си, за да си прави реклама. Година по-късно миньончето от Стара Загора спази обещанието си да отмъсти и постави Лозанова на мястото й.

Фолк певицата умишлено поканила плеймейтката да се включи в „Обичам да те режа", а после кръцнала кадрите, на които се появява водещата. „Това не е първото видео на Николета. Тя е свикнала винаги да получава централни роли и да е звездата в клипа, а сега е забутана в девета глуха. Като някаква никому ненужна статистка е", коментираха приближени до пловдивчанката. По сценария, който дали на Ни Ло, тя имала водеща роля. Впоследствие Мара променила сюжета с обяснението, че тя плаща, следователно тя поръчва музиката.

Източник: slava.bg, сн.: сп.ОК