Диего Марадона е голямата международна звезда, която ще влезе в къщата на "ВИП брадър" при старта на предаването, разкриха хора от екипа.

Преговорите с Марадона продължават втора седмица и участието му е уредено на 80%.

За 2-3 дни в звездната къща той щял да получи хонорар от 200 000 долара. Ако договорът бъде подписан, аржентинецът планирал да пристигне в България с частен самолет на 17 септември, пише ''Всеки ден''.

Риалити шоуто започва седмица по-късно - на 16, вместо на 9 септември. Според запознати, именно възможността на Марадона да се присъедини веднага към участниците накарало Нова телевизия да отложи старта.



С влизането на един от най-великите футболисти в света за всички времена медията се надява да тръшне в земята конкурентите си от Би Ти Ви, които по това време ще излъчат заснетия 9 месеца по-рано "Сървайвър".

Като участник в преговорите е бил ангажиран близкият приятел на аржентинеца Христо Стоичков, който направил връзката между него и продуцентите на шоуто.

Дъщерята на Ицо Мика също е една от участничките. Все още не е ясен и окончателният списък на звездите, които влизат в шоуто, тъй като много от тях са се отказали.



Почти сигурно обаче е, че зрителите ще гледат Йорданка Христова, Евгени Минчев и Мартин Карбовски.

Основната причина знаменитостите да отхвърлят поканата е размерът на хонорарите. Тази година от Нова са орязали драстично бюджета и на повечето хора се предлагат суми от порядъка на 40-50 000 лева.