Броени дни преди Великден звездите на "Dancing Stars", "Като две капки вода", "Пълна лудница" и "Етажна собственост" си взимат заслужена почивка и отстъпват място на благотворителния сезон на "Стани богат".

Маратонът от въпроси започва още на Велики четвъртък, 2 май, когато на стола на богатството ще седнат братя Чучкови, отец Иван и отец Андон.

На двойния празник 6 май - Великден и Гергьовден, двама именници ще обединят усилия в името на децата спортни таланти в неравностойно положение - актьорът Георги Стайков и журито от "Dancing Stars" Галена Великова.

Веднага след тях играта ще започне за музикалния дует между голямата Валя Балканска и младата надежда в музиката Поли Генова.

Спортът и шоубизнесът ще станат част от "Стани богат" на 7 май, когато на стола на богатството ще седнат две двойки - най-успелият български плувец и служебен министър на спорта Петър Стойчев ще играе в един отбор със спортния коментатор на Нова Георги Драгоев.

Веднага след тях студиото на "Стани богат" ще посрещне предаванията "На кафе" и "Сделка или не" в лицето на ководещата Деляна Маринова-Джуджи и водещия Румен Луканов.