Певицата Марая Кери се върна на работа. 42-годишната изпълнителка отново е в студиото, за да запише песни за първи път след раждането на близнаците си Марокан и Монро през април 2011 г.

Марая, която е омъжена за Ник Кенън, написа в Туитър: "Лято 2012...Бях в студиото, забърках нещо за вас, надявам се да го харесате! Продължавам да работя в студиото с приятели. Обичам тази нова песен".

Марая издаде за последно албум "Merry Christmas II You" през 2010 г., а миналия декември записа с Джъстин Бийбър нова версия на песента "All I Want For Christmas Is You". Преди време Ник Кенън заяви, че децата вдъхновяват Марая да пише песни.

"Красивата ми съпруга планира да се завърне на музикалната сцена, след като си взе почивка, за да се съсредоточи върху бременността и раждането на нашите две прекрасни бебета, Марокан и Монро. Тя се подмлади и е готова да започне да споделя удивителната нова музика, която записва в студиото! Нашето ново семейство определено е голям източник на вдъхновение и творчество за нея. Много съм горд с нея и нямам търпение да издаде нова феноменална музика", сподели съпругът на Кери на официалния си сайт по-рано тази година, пише БГНЕС.