Марая Кери не от вчера води битка с килограмите - но в момента като че ли я губи!

Само за последните десет месеца певицата е напълняла с десет килограма. Информацията е на американския портал TMZ, пише woman.ru. Звездата излиза по всички снимки с бузки и закръглено лице, а формите й цъфтят и стават все по-пищни.

42-годишната майка на две деца май не се притеснява от това и продължава да се пъха в тесни дрешки. Наскоро папараци я засякоха да се разхожда с кожено якенце - толкова тесничко, че предниците му не могат да се затворят. На снимките личеше още, че и джинсите на Марая са били закопчани с мъка и че ципът им всеки миг може да се пръсне!

Само преди година и половина Марая Кери се хвалеше пред медиите с успехите си в отслабването. В едно от популярните ТВ-предавания - The Rosie Show, тя разказа, че по време на бременността си отекла и натежала страшно много, но веднага след раждането смъкнала 18 килограма. Въпреки това наднормени килограми останали и за да се спаси от тях, Марая започнала да смалява порциите си при всяко хранене.

"Когато отслабваш, все пак можеш да ядеш всичко, което обичаш, но по малко. Нужна е и концентрация, за да не “забравиш” да спазваш това", коментира тогава Марая.

Марая, какво се случи? Забрави ли, че трябва да си хапваш малки порцийки?