Фактът, че е станала майка определено не е повлиял на т.нар. отношение на "капризна дива", с което е известна Марая Кери.

Докато много майки бързо забравят трудностите, които са имали по време на бременността и раждането, след като видят детето си, певицата открито се оплака по телевизията от всичко преживяно.

"Всички досега са ми казвали: "О, всичко си заслужава". Аз обаче искам да им отговоря: "Е, да, лесно ви е да го кажете, когато не сте човекът, чийто крака са така подути", искрено се оплакала Марая Кери в ТВ интервю, цитират от "Блясък".

По думите й да си бременна с близнаци е доста напрегнато и трудно. "Тялото ми преживя толкова много неща, но това е жертва, която правиш за тях. Бях бременна 47 седмици", продължила с тирадата изпълнителката. Припомняме ви, че Марая Кери роди близнаците Монро и Мороко на 30 април.

Освен оплакванията Марая продължила със странностите си. По време на 2-часовото гостуване тя многократно казала на оператора да не я снима, а по едно време заговорила с британски акцент.