Марая Кери взриви голямото предколедно шоу в Ню Йорк, като се появи на сцената в ролята на Снежанка.

Една Снежанка на 42 със завидна гръдна обиколка! Независимо от зрялата си възраст, Марая не се отказва да показва телесни прелести в изобилие. Човек може само да умува на колко години всъщност би трябвало да е невинната помощничка на Дядо Коледа и трябва ли тя да има голям бюст, преливащ от зашеметяващото деколте?

Феновете на Марая още помнят нейния рождественски хит отпреди 20 години. Вероятно това е и причината тя да бъде поканена при запалването на коледните светлини в центъра на “Голямата ябълка”, пишат от kliuki.bg.

За първата си поява на откритата сцена Марая Кери-Снежанка си е избрала червена рокличка, избродирана с новогодишни мотиви. Късата дреха показва стройните крака на звездата, а деколтето вади на бял свят забележителния й бюст. Със сигурност Дядо Коледа е гледал премрежено, през изпотени очила тази прелест на една ръка разстояние от себе си!

За второто си излизане пред нюйоркчани Марая навлича сребристо-бяла дълга рокля, която плътно следва линиите на тялото й и отново разкрива пищната й гръд. Светските репортери не пропускат да отбележат, че в тази празнична вечер температурите са били доста ниски, но горещата кръв на Марая й дала възможност да се покаже на феновете си в цялата си красота.