Плеймейтката Марешка Бардем, известна с участието си в риалити формата „Игри на волята” е пострадалата при вчерашното зверско меле на АМ „Тракия“. За това сподели самата тя, в личния си профил във фейсбук, като към текста добави и снимка, на която е с шина на врата и синини по лицето.

"В бруталното меле катастрофата е от мен. Колата ми не е пригодна към нищо... Имам късмет, че съм жива и нямам силни травми... Помня само, че бях в лява лента и засилена да изпреваря тир и лека кола. Когато се доближих до тях, леката кола ми препречи пътя, опитах се да намаля скоростта, но нямах контрол над колата и събудих се в болница..." - пише Марешка.

Припомняме, че инцидентът стана вчера, около 13:00 часа, на АМ „Тракия“, посока София между участъка км 108 и 109. Екипи на полицията, ЦСМП и пожарникари, веднага пристигнаха на мястото на произшествието и с помощта на специализирана техника извадиха шофьорката от колата.

Това не е първата злополука за тази година на Марешка Бардем. Само преди три месеца, тя се размина със смъртта, след като куче от японска порода я захапа за шията, припомня trafficnews.bg.